Hoogste kwaliteit sinds meer dan 15 jaar

Over ons

Linge Agroconsultancy Linge Agroconsultancy is een klein en flexibel adviesbureau opgericht in 2003. Samen met onze sterke partners voor veld-, laboratorium- en kasproeven zijn wij in staat om te voorzien in al uw behoeften en zorgen wij voor een soepeler registratieproces en een snellere introductie van uw product op de markt.
Onze team van ervaren specialisten biedt een volledige service om de registratie van uw toevoegingstoffen en producten te begeleiden en u te ontzorgen. Uiteraard wordt al uw informatie vertrouwelijk behandeld.
Wij voeren opdrachten uit voor zowel de overheid als de industrie en werken ook als evaluerende instantie voor de Nederlandse toelatingsautoriteit . Onze korte communicatielijnen en klantgericht te laten werken ons een ideale partner voor uw registraties in Europa.
Onze kerncompetenties zijn de registratie van gewasbeschermingsmiddelen in het kader van de Verordening (EG) nr. 1107/2009, registratie van biociden in het kader van Verordening (EU) Nr. 528/2012, alsmede de registratie van toevoegingstoffen en biostumulanten en het bij elkaar brengen en begeleiden van task forces.
Ontdek ons uitgebreide serviceportfolio.
 

Regulatory affairs in de landbouw

We kunnen voor u de complete registratie- en verlengingsdossiers verzorgen voor actieve stoffen en producten, evenals nationale aanvullingen, zonale toepassing, wederzijdse erkenning, labeluitbreiding, comparative assessments, strategisch advies, registratieaanbevelingen, beheer en monitoring van relevante studies en task force management. Wij ondersteunen onze klanten in het complexe proces van goedkeuring als specialist voor alle zaken die verband houden met regelgeving in de landbouw. Onze integriteit en kwaliteitsstandaard worden gewaardeerd door bedrijven over de hele wereld. Ons uitgebreide netwerk van contractonderzoeksorganisaties, universiteiten en instituten stelt ons in staat om onze klanten te helpen met de registratieprocedures met maximale efficiëntie.

Samenstelling van registratiedossiers

Ons interdisciplinaire team van experts stelt ons in staat om uiterst flexibel te reageren op uw individuele vereisten. We werken voor u optimale individuele oplossingen uit. We evalueren wetenschappelijke gegevens en stellen registratiedossiers samen. Onze ervaring varieert van chemische producten tot (micro) biologische producten en werkzame stoffen. We hebben ook ervaring met het samenstellen van verschillende gewasbeschermingsdossiers met een laag risico.

Vertegenwoordiging bij autoriteiten

Linge Agroconsultancy is een beoordelaar voor de bevoegde autoriteit in Nederland. Door regelmatige vergaderingen met de Europese autoriteiten en door het bijwonen van relevante workshops (zoals gegeven door EPPO), blijven we op de hoogte van de Europese wetgeving. Ons netwerk van directe contacten binnen de bestuursorganen zorgt voor korte werkpaden en een soepel registratieproces.

Uitgebreide en interdisciplinaire diensten

Onze basis van succes is onze inzet en de uitgebreide en interdisciplinaire diensten. Wij ondersteunen uw groei en uw succes met actieve samenwerking en initiatief. Collectieve verantwoordelijkheid voor uw projecten zorgt voor excellentie op alle niveaus en een zeer bevredigende service.